Om M2-Sport

Om M2-Sport

M2-Sport består av ett härligt gäng som älskar skidåkning. Företaget startades för 9 år sedan och har nu genomfört sju popluära resor till Italien och Marcialonga.

Vi samarbetar med resebyrån Odenresor som hjälper oss med bokningar, faktureringar och kundsupport.

Vi är tre ägare av företaget och under resorna så har vi med oss ledare med erfarenheter ifrån världscupen och andra skidtävlingar.

Magnar Dalen – Före detta svensk & finsk förbundskapten, landslagsvallare för sverige & norge samt tekniskt ansvarig för ett femtiotal OS- och VM-medaljer och anses som en av världens allra bästa skidtekniker. Han har 25 års erfarenhet av längdskidvallning i den yttersta världseliten. Nu coachar han Team Santander.

Mattias Svahn – Före detta elitskidåkare. Körde mestadels  långloppsvärldscuppen. Det vill säga lopp längre än 42 km och därmed också givetvis Vasaloppet. Vasaloppet var det självklara huvudmålet varje år. Nådde som bäst en fjärde plats. Nu arbetar Mattias med att dela med mig av allt jag lärde mig under mina år som aktiv till de som vill utvecklas som skidåkare så som skidteknikläger, skidvallning, föreläsningar.

Erik Wold – Snabb både på skidor och datorer, Jobbar med online marketing och anes som en av landets främsta (han skulle aldrig själv erkänna det).I företaget ansvarar Erik för hemsida, och det mesta administrativt. Intresset för längd kom för 10 år sedan och som alltid när han börjar med något så var det All-In!